Week van zorg en welzijn, activiteiten voor mantelzorgers

Week van Zorg en Welzijn

Op donderdag 15 maart, in de week van Zorg en Welzijn, organiseert ROC Rijn IJssel  in samenwerking met Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp Arnhem (MVT) een aantal activiteiten voor mantelzorgers. Deze zullen worden uitgevoerd door werknemers van Rijn IJssel. Je bent van harte welkom om mee te doen én je mag een introducé mee brengen!

Meld je vóór 15 februari aan bij Anita Deibert via a.deibert@mvtarnhem.nl of via 026-3707855.

Je kunt kiezen uit de onderstaande activiteiten.

 

Samen ontspannen

Kies voor ontspanning met Kitty Ditshuizen en Ellie Meeussen ; Laat je meenemen in de beleving van muziek, geur, kleur en licht. Ervaar complementaire zorg door handmassage, Reiki…

Locatie: Rijn IJssel locatie Zorg

Adres: Kronenburgsingel 16

Tijd:10.00-12.00

 

Samen fitnessen

Weinig energie, een drukke agenda, slecht weer buiten . We kennen de smoesjes wel  om wéér niet te gaan sporten; Maar het heerlijke gevoel na een Workout waardoor je de hele wereld aankan, herken je vast ook! Wil jij ook dat heerlijke gevoel? Probeer eens een gratis fitness les van onze sport docent Raoul Willems.

Locatie: Cave Arnhem B.V.

Adres: Olympus 27

Tijd: 11.30-13.00

 

Samen lunchen

We bereiden samen een lunch voor. En  genieten er daarna lekker van!  Doe je ook mee?

Locatie: Rijn IJssel locatie Zorg

Adres: Kronenburgsingel 16

Tijd:9.30-13.30

 

Rondleiding Sonsbeek

Een professionele wandelgids laat je de mooiste plekken van Park Sonsbeek  zien! Geniet jij ook zo van de natuur en loop je met ons mee?

Locatie: Molenplaats Sonsbeek

Adres: Zijpendaalseweg 24A

Tijd: 10.00-12.00

 

Samen aan de slag in de tuin

Heb je een handje hulp nodig in de tuin? Geef dit aan ons door, dan komen  2 medewerkers van Rijn IJssel  je een handje helpen.  Dit aanbod geldt specifiek voor mantelzorgers die in Arnhem-Zuid wonen. Er zijn 5 plekken beschikbaar.

Locatie: eigen woning

Tijd: 9.00-12.00