Wanneer helpen wij u met uw tuin?

Het MVT Arnhem helpt regelmatig burgers uit Arnhem met het onderhoud van hun tuin. Dat gebeurt door betrokken en enthousiaste vrijwilligers. We hebben hiervoor een aantal criteria afgesproken en onlangs aangescherpt. Dit is nodig om duidelijk te hebben wie, waarom en hoe we u kunnen helpen.

Voldoet u niet aan onderstaande criteria? Belt u ons dan gerust voor advies. Wij helpen u dan op weg door u te verwijzen naar een organisatie in ons netwerk die u mogelijk wel van dienst kan zijn.

Tuinonderhoud via het MVT Arnhem wordt alleen gedaan onder deze voorwaarden:

 

  • Voor inwoners uit Arnhem met een kleine beurs, die géén netwerk hebben dat zij in kunnen schakelen en zelf het tuinonderhoud niet kunnen uitvoeren.
  • Er kan twee keer per jaar kan een aanvraag voor tuinonderhoud worden ingediend. Meer is niet mogelijk.
  • Een tuinvrijwilliger werkt maximaal 4 uur in uw tuin.
  • Vraagt u voor het eerst een vrijwilliger voor de tuin, dan ontvangt u bezoek van de coördinator. Die beoordeeld of de tuin door MVT vrijwilligers gedaan kan worden en maakt vervolgafspraken met u.
  • Verwilderde tuinen en tuinen met veel achterstallig onderhoud kunnen niet meer door vrijwilligers van het MVT Arnhem gedaan worden. Hiervoor verwijzen wij u naar een professional of de woningcorporatie.

 

Heeft u vragen over deze criteria of wilt u meer informatie over vrijwillige thuishulp? Belt u dan met 026-3703540 (elke werkdag tussen 9 en 12 uur) en wij helpen u graag op weg.

 

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram