Wandelen met mantelzorgers in Arnhem

Op maandag 19 februari om 10.00u wordt er gestart met een mooie wandeling voor mantelzorgers in Arnhem.
In de nieuwsbrief van begin februari volgt het volledige programma.
MVT maakt deze wandelingen mogelijk en daarnaast wordt er een eigen bijdrage gevraagd van € 3,75 per persoon per wandeling inclusief koffie en wat lekkers.

De wandelingen  worden verzorgd door Mary van der Linde:

Mijn naam is Mary van der Linde; ik woon in Bergharen, Land van Maas en Waal. Met mijn bedrijf Happiness in Progress organiseer ik in samenwerking met welzijnsorganisaties wandelingen voor mantelzorgers. Ik doe dit met mijn achtergrond van HBO Toegepast Psycholoog en als ervaren mantelzorger.   

Aan reacties van deelnemers merk ik dat de door mij verzorgde wandelingen mantelzorgers veel opleveren: zij vinden het prettig dat iemand even voor hén zorgt; ervaringen worden gedeeld; men geniet van de natuur; en niet onbelangrijk: wandelen betekent bewegen, dus is goed voor de gezondheid. Deelnemers uit mijn groepen verzetten regelmatig afspraken om aan wandelingen deel te kunnen nemen. Voor mij is dit het bewijs dat mijn aanpak werkt en dat de wandelingen positief bijdragen aan behoud van de draagkracht van mantelzorgers. Mijn contactpersoon in Nijmegen omschreef het als volgt: “De mensen ervaren de compleetheid, wandelen, uitwisselen, sfeer, vertrouwdheid als positief.”

 

Heeft u vragen of wilt u zich al aanmelden? Neem dan even contact op met Marlies Braam via telefoon: 026-3270174/06-16067490 of mail m.braam@mvtarnhem.nl