Vrijwillige thuishulp en grote klussen

Zoals u weet kunt u bij MVT terecht voor allerlei kleine klusjes in huis, waartoe u zelf of iemand in uw netwerk, zoals uw buurman of een goede vriend niet toe in staat is. Bijvoorbeeld een kleine reparatie, een kast in elkaar zetten of een lamp ophangen.

Onze vrijwilligers blijven ook in deze corona tijd voor u klaar staan voor de kleine klusjes in huis en natuurlijk ook voor hulp met uw tuinonderhoud! Misschien overbodig om te vermelden, maar het blijft noodzaak dat men zich blijft houden aan de maatregelen van het RIVM m.b.t. hygiëne, anderhalve meter afstand en de hulpvraag afmelden bij klachten.

Tot voor kort kon u als hulpvrager ook bij MVT aankloppen voor een grote klus in huis, bijvoorbeeld een schilderklus of een klus die niet door 1 vrijwilliger in een dagdeel geklaard kon worden.

Hier hebben we helaas onvoldoende vrijwilligers voor in dienst en daarom moeten we u hiervoor  verwijzen naar andere organisaties in de stad. Als u ons belt zullen onze telefoonmedewerkers u daar graag advies over geven.

Mocht u over bovenstaande vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 026-3703540 of stel uw vraag aan ons via de email info@mvtarnhem.nl

 

 

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram