Online training voor KOP op OUDERS start op donderdag 31 oktober  2019 en op 4 december 2019.

 

Dit is een cursus voor ouders met veel stress, psychische en/of verslavingsproblemen, die een of meer kinderen hebben in de leeftijd van 1 tot 18 jaar. Partners kunnen ook meedoen. Je kunt het dus vanuit van je eigen  huis volgen, ook wel zo prettig.

In deze online groepscursus leer je hoe je op een ontspannen manier een goede ouder kunt zijn, ook al zit je zelf niet lekker in je vel. De cursus wordt begeleid door een getrainde professional.

Er zitten 3 tot 6 ouders in de groep. De cursus is gecertificeerd en kan anoniem en kosteloos worden gevolgd, mede door een subsidie van het ministerie van VWS.

In 8 wekelijkse online groepssessies komen de volgende thema’s aan de orde :

  • Jouw rol als vader of moeder
  • Hoe vertel je je kind over jouw problemen?
  • Hoe kun je voorkomen dat jouw kind zelf problemen krijgt?
  • Praktische opvoedtips passend bij jou situatie.
  • Wat is “goed genoeg “ouderschap.

 

Kijk voormeer informatie en aanmelden via  onderstaande link :

 https://www.kopopouders.nl/site/onlinecursus/

Deelname is kostenloos en anoniem.

Kinderen die opgroeien met zorg binnen het gezin,  ook als er  psychische en/of verslavingsproblemen zijn   jonge mantelzorgers. Aandacht en erkenning voor deze groep is belangrijk. Doordat ouders deze training volgen wordt ook de jonge mantelzorger beter ondersteund in het gezin.

Wilt u meer weten over het thema jonge mantelzorgers neem dat contact op met h.massen@mvtarnhem.nl tel 06-15 32 79 36 of stuur mail info@mvtarnhem.nl tel. 026- 370 35 40 of kijk op de website www.mvtarnhem.nl

 

 

Facebook
Twitter
Visit Us
Instagram