Meet-up Moeder aan de Lijn

Heb je de meet-up vorig jaar gemist? Goed nieuws: WeHelpen, MVT Arnhem en New Amsterdam Film Company nodigen je nogmaals van harte uit voor de meet-up Moeder aan de Lijn  – Verandert mijn leven als ik zorg voor jou?

De bijeenkomst is voor iedereen die voor iemand zorgt, of daarmee een keer te maken krijgt. Tijdens het programma gaan we onder leiding van host Eric Corton (bekend van televisie en de voorstelling Ma) aan de hand van fragmenten uit de documentaire Moeder aan de Lijn met elkaar in gesprek over wat het betekent om voor iemand te zorgen. Of het nou je moeder, man, broer, dochter of je buurvrouw is. Hoe doe jij dat, waarom en wat betekent het voor jouw leven? Wat heb je nodig, en wie kunnen jou daarbij helpen? En andersom: wie kun jij inspireren met jouw kennis en ervaringen?

Donderdag 22 oktober

Inloop tussen 13.30 en 14 uur
Programma van 14 tot 17 uur, inclusief napraten met een hapje en een drankje

Stadhuis, Koningstraat 38

Wil je naar de meet-up komen?
Meld je dan aan via moederaandelijn.nl/arnhem

De RIVM-richtlijnen worden uiteraard strak nageleefd.

Heb je je al vóór de corona-periode opgegeven? We hebben je een rechtstreekse mail met de nieuwe datum gestuurd. Je hoeft je niet opnieuw op te geven.

Deze bijeenkomst is helaas niet geschikt voor de zorgvrager. De discussie over de impact van mantelzorg en de confrontatie kan voor hen heftig en verdrietig zijn.

We vragen iedereen om vóór 14 uur aanwezig te zijn. Helaas is het met het oog op het programma niet mogelijk om de zaal te betreden na 14.10 uur.

Voor de organisatie en uitvoering van deze meet-up werkt WeHelpen samen met onderstaande mantelzorgorganisatie. Zij kunnen na afloop van de meeting éénmalig een bericht naar je sturen met informatie over hun dienstverlening. Ook WeHelpen kan jou na afloop van de meetup éénmalig een bericht sturen om je te informeren over haar mantelzorgondersteuning. Wil je hiervan gebruik maken? Klik dan het vakje onder je aanmelding aan.

Pers wordt verzocht vooraf schriftelijk contact op te nemen met moederaandelijn@wehelpen.nl.

Eerst meer weten?

 

MVT Arnhem: Tiny Visscher
026-3707855
info@mvtarnhem.nl
Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram