Informatie, advies en ondersteuning

Als mantelzorger wil je het allerbeste voor degene voor wie je zorgt. Je wilt de zorg voor hem of haar zo goed mogelijk regelen. Daarnaast probeer je het leven voor deze persoon zo aangenaam mogelijk te maken.  Er is gelukkig veel mogelijk op het gebied van zorg en welzijn in Arnhem. Het is echter best lastig om je weg daarin te vinden. De consulenten van Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp Arnhem kunnen u daarbij helpen. U kunt bij hen terecht voor informatie, advies en (praktische) ondersteuning.

Informatie en advies

MVT Arnhem kan u onder andere adviseren en informeren over:

Praktische ondersteuning

Soms heeft u aan informatie alleen, niet genoeg. U heeft iemand nodig die u even helpt bij het aanvragen van hulp of het invullen van formulieren. Kent u niemand in de omgeving die u kan helpen? In dat geval helpen wij graag. Bijvoorbeeld bij het aanvragen van een woningaanpassing, een mantelzorgwoning, een parkeerkaart of aangepast vervoer.

Heeft u vragen? Wilt u graag een persoonlijk gesprek? Of wilt u gebruik maken van de praktische ondersteuning? Neem dan contact met ons op.

Op de hoogte blijven?

U kunt zich ook aanmelden als mantelzorger, u krijgt dan van ons 4 keer per jaar een nieuwsbrief met interessante mogelijkheden voor mantelzorgers om even op adem te komen.