Mantelzorgcompliment voor jongeren

MVT wil u er op attenderen dat de gemeente Arnhem het kleine mantelzorgcompliment, een Dit is Pas Arnhem-card ter waarde van 50 euro, weer beschikbaar heeft gesteld voor jonge mantelzorgers, die opgroeien met zorg in hun gezin.

 

Mogelijk verrichten ze ondersteunende activiteiten binnen het gezin, missen ze zorg en aandacht door de mantelzorgsituatie of maken ze zich zorgen om de situatie, allemaal zaken die horen bij jonge mantelzorgers.

 

Het compliment is nadrukkelijk bedoeld om erkenning aan jongeren die opgroeien in een zorgsituatie te geven. U als professionals komt  mogelijk jonge mantelzorgers tegen, die u met deze kaart kunt ondersteunen en deze erkenning geven.

 

Het compliment kan worden aangevraagd bij MVT door een mail te sturen naar info@mvtarnhem.nl.
Jongeren kunnen zich natuurlijk ook zelf melden. Naam, leeftijd  en adres gegevens zijn dan nodig een korte omschrijving van de mantelzorgsituatie.

 

Op de site http://ditispasarnhem.nl kun je zien bij welke Arnhemse ondernemers de kaart ingezet kan worden, voor bijvoorbeeld een dagje uit, een mooi boek of iets lekkers te eten of te drinken. Ook kan hier het saldo gecheckt worden.

De kaart kan aangevraagd worden van 1 april t/m/ 31 december 2020.

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram