Kunst voor mantelzorgers in Arnhem

Kunst voor mantelzorgers in Arnhem

Samen genieten of even de handen vrij

 

Altijd al willen schilderen? Of heeft u vroeger piano gespeeld en wilt u dat weer eens proberen?  Via Kunst aan Huis van Kunstbedrijf Arnhem krijgt u die mogelijkheid.

Kunst aan huis is voor alle ouderen die gewoon thuis met kunst bezig willen zijn. Denkt u aan lessen in muziek, dans, theater, beeldend en schrijven. Dit initiatief is ontwikkeld voor ouderen die niet meer zo gemakkelijk het huis uitkomen en toch bezig willen zijn en genieten van kunst.

Als mantelzorger kunt u hiervan gebruik maken samen met diegene waar u voor zorgt. Even samen genieten van een ontspannende ochtend of middag thuis. Of juist aangrijpen om eens wat tijd voor u zelf te hebben terwijl diegene waar u voor zorgt leuk aan de slag is.

De invulling van het kunstuur is maatwerk en wordt vooraf met u besproken. Het is mogelijk om individueel les te krijgen, maar ook kunt u in een groep een kunstuur volgen. Bij iemand thuis of in een wijkcentrum in uw buurt. De vakdocent van het KunstBedrijf zorgt voor het benodigde materiaal.

Kosten per kunstuur:

  • 1 persoon: E 5 p.p.
  • 2 personen: E4 p.p.
  • 3 personen: E 3 p.p.
  • 4 personen of meer: E 2,50 p.p.

Wilt u graag thuis aan de slag? Of kent u iemand die dit leuk zou vinden? Neem dan contact op met Ineke Tegelaar, kunst55plus@kunstbedrijfarnhem.nl / 06 – 83 02 28 17