Dag van de mantelzorg 2019

U bent mantelzorger voor iemand die in Arnhem woont. Daarom bent u van harte welkom op de Arnhemse Dag van de Mantelzorg. Deze vieren wij op zaterdag 16 November in Burgers Zoo, tussen 10.00 en 13.30 uur.

 

Programma:

  • U wordt ontvangen met koffie of thee met gebak
  • Na een welkomstwoord kunt u kiezen om, zelfstandig of onder begeleiding van een gids, de dierentuin in te gaan of een zang- of djembé workshop te volgen.
  • Vindt u het net zo fijn om bij te praten met andere mantelzorgers dan kan dat natuurlijk ook.
  • Om kwart over twaalf wordt er een heerlijke lunch geserveerd.
  • Het programma is om half twee afgelopen, als u dit wilt kunt u op eigen gelegenheid de dierentuin nog bezoeken tot sluitingstijd.

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze dag vanaf maandag 21 oktober tot en met vrijdag 8 november 2019.

Telefonisch kan het ook, op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur via telefoonnummer 026 32 71 830. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging. Dit is tevens uw toegangskaart voor 16 november. Heeft u een jaarkaart van Burgers Zoo? Neem die 16 november mee. Dat scheelt ons in het aantal te betalen toegangskaartjes.

 

*de Dag van de Mantelzorg is voor alle Arnhemse mantelzorgers en niet voor de zorgvragers. Kan degene waar         u voor zorgt niet alleen thuis blijven, dan bedenken we daarvoor graag samen met u een oplossing.

* Er is gelegenheid voor kinderopvang. Als u hier gebruik van wilt maken, dan kunt u dit aangeven bij aanmelding.

 

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram