Binnenkort, Moeder aan de Lijn meet up! 23-11-’18

Uitnodiging Meet-Up

Gemeente Arnhem, MVT Arnhem, WeHelpen en New Ams nodigen jou van harte uit voor de meet up Moeder aan de Lijn – voor wie zorg jij?

De meet-up met hapje en drankje staat gepland op vrijdag 23 november 2018, van 14 tot 17 uur in Musis.

Voor mantelzorgers

Wat betekent het om voor iemand te zorgen? Hoe doe jij dat, waarom en wat betekent het voor jouw leven? Wat heb je nodig, en wie kunnen jou daarbij helpen?

En andersom: wie kun jij inspireren met jouw kennis en ervaringen?

De bijeenkomst is voor iedereen die voor iemand zorgt, of daarmee een keer te maken krijgt. Tijdens het programma gaan we onder leiding van host Eric Corton (bekend van televisie en de voorstelling Ma) aan de hand van fragmenten uit de documentaire Moeder aan de Lijn met elkaar in gesprek over wat het betekent om voor iemand te zorgen. Of het nu je moeder, man, broer, dochter of je buurvrouw is.

Ter inspiratie worden fragmenten vertoond uit Moeder aan de Lijn. Deze documentaire gaat in première op het Nederlands Film Festival en wordt begin oktober uitgezonden op NPO2.

Bekijk de documentaire

Bekijk de Moeder aan de Lijn: hier

Aanmelden

Wil je naar de meet-up komen? Registreer je dan vóór 16 november  door een bericht te sturen aan info@mvtarnhem.nl  of te bellen met 026-3707855.

We kijken uit naar je komst!

Facebook
Google+
https://mvtarnhem.nl/binnenkort-moeder-aan-de-lijn-meet-up-23-11-18/
Instagram